4-5 pers.
650 g hakket flæsk/ kalv
2 æg
70 g havregryn
70 g fint hakket haselnødder
1 løg fint hakket
Æblejuice ca 1/2 dl.
Timian
Salt/ peber
Parmaskinke 8 stk
Farsen røres sammen i en skål med æg, nødder, løg, æblejuice og havregryn. Smages til med timian, salt og peber. Læg parmaskinke på et stykke bagepapir og lav 4 "pølser" af farsen. Læg en ”pølse” på hvert af de to stykker bagepapir med parmaskinke . Rul ”pølserne” stramt og bag dem ved 200 grader i 45 min.
Honningkartofler
1 kg små kartofler med skræl.
2 spsk olie blandes med 2 spsk honning
Skær kartoflerne i skiver på 0,5 cm..Put dem op i et fad med honning, knust peber, salt, og olie.Bages ved 200 grader i 45 min.
Sellerimos
2 spsk olie blandes med 2 spsk honning
Skær kartoflerne i skiver på 0,5 cm..Put dem op i et fad med honning, knust peber, salt, og olie.Bages ved 200 grader i 45 min.
Sellerimos
1 selleri
Saft af 1/2 citron
1/2 dl mælk
1 stor spsk smør
Honning
Timian
Saft af 1/2 citron
1/2 dl mælk
1 stor spsk smør
Honning
Timian
Kog selleristykkerne i saltet vand til de er møre. Mos dem, tilsæt smør og brug kogevandet til at justere tykkelsen. Smag til med mælk, salt, citronsaft, timian og lidt honning.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar