søndag den 10. november 2013

Kyllingetærte med røget paprika og hytteost






Kyllingetærte med røget paprika og hytteost


2 kyllingebryst
1 stort løg
1 rød peber
2 tsk røget paprika
Et drys italiensk kryddersalt
3 æg
2 del hytteost
1/2 dl mælk
75 gram revet mozzarella
1 færdigkøbt tærtebund - er for doven til at lave den selv :-)

Skær kyllingekødet i små tern, gør det samme med løg og peberfrugt. Steg løg og peberfrugt i lidt smør. Tag dem af panden og steg kyllingekødet, tilsæt paprika og salt. Paprika skal ikke brændes af som karry, så bliver det bittert i smagen!
Smæk dejen i en tærteform, hæld grønsager og det stegte kyllingekød i. Pisk æg, hytteost, lidt peber og mælk sammen.  Hæld det i over kødet og drys med ost. Bages i 40 min 180 grader!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar