mandag den 28. marts 2011

Bresaolaruller med mascarponecreme og stegt peber

En virkelig lækker og nem forret, eller let frokost. Det er passende med to ruller pr. person. De bresaolaskiver jeg købte var meget tynde, jeg brugte derfor to skiver pr. rulle. De kan med fordel laves i god tid.






Bresaolaruller med mascarponecreme og stegt peber

2. pers.

1 pakke Bresaola ( 8-10 skiver. Læg dem dobbelt, hvis de er tynde)
100 g mascarpone
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
½ fed presset hvidløg
½ rød peberfrugt
2 håndfulde salat
olivenolie
s+p

Rens peberfrugten og skær den ud i lange tynde strimler. Rist dem på panden ved middel varme i 7-8 min, så de bliver godt bløde. Bland en creme af mascarpone, oregano, basilikum og hvidløg, samt s+p. Læg en skive peberfrugt på hver bresaolaskive, og fordel osten ovenpå. Rul dem sammen, og lad dem gerne trække i nogle timer. Server dem på en salat bund, som stænkes med olivenolie.

6 kommentarer:

  1. Hejsa :)

    Sikke en skøn lille opskrift :)

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet
  2. Uhm, en lækker forret!
    Jeg synes altid det er så svært, at finde på en lækker forret- denne her gemmer jeg lige, for der skal nok komme en lejlighed:)

    SvarSlet
  3. Hej Miss M,
    Tak skal du ha. Desserter er sjovt nok altid nemmere at finde, end forretter.
    Den er virkelig god, og så kan den laves i forvejen, det er ikke helt dumt !
    :-)

    SvarSlet