lørdag den 29. oktober 2011

Hurtigbagt focaccia

Hurtigbagt focaccia med soltørret tomat og ost. Opskriften er fra magasinet "Spis Bedre" - Her er den dog lavet med sorte oliven.










Hurtigbagt Focaccia


4,5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g smør
2 dl mælk
½ tsk salt.
100 g ost
5-6 store soltørrede tomater i olie.
olie


Sæt ovnen på 225 grader. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Smuldr smørret godt ud i melet. Tilsæt mælk og rør det godt sammen. dejen bliver en anelse klistret. Tryk dejen ud i en lille bradepande/fad med bagepapir. Ca 1 cm tyk. Pensl med olie, og tryk små terne af ost og tomater ned i dejen. Riv evt. lidt af osten og drys det over også. Bag den midt i ovnen 15-20 min. Lad det afkøle lidt på en rist, skær brødet ud i trekanter og server brødet lunt. 

3 kommentarer:

  1. Skal den slet ikke hæve? Ser ellers lækkert ud!

    SvarSlet
  2. Nej, det skal den ikke. Den er lavet på bagepulver, ikke gær. Smart :-)
    Tak skal du ha for din ros.. :-)

    SvarSlet
  3. Uhmm.. Har bagt et efter din opskrift (godt nok med rosmarin og solsikkeolie) og brødet er simpelthen så lækkert.
    Vil linke til din opskrift i morgen - den er helt sikkert værd at dele :)

    SvarSlet