Mørdej:
150 g hvedemel.
50 g sukker.
100 g smør
1 æggeblomme.
Fyld:
250 g mascarpone el. anden flødeost.
1 dl yoghurt naturel.
2-3 spsk sukker.
1 stang vanille.
2 dl piskefløde.
1 bk jordbær.
Bland ingredienserne til mørdejen og ælt det sammen. Form dejen til en kugle, tryk den
flad, pak den ind i film og sæt den i køleskabet i 30 min.
Rul lidt af dejen ud, læg den i en lille tærteform og prik bunden med in gaffel.
Bagetid ca 20 min nederst i en 200g forvarmet ovn.
Fyld:
Rør ost, yoghurt, sukker og vanillekorn sammen. Pisk fløden til skum og bland i cremen.
Kom cremen på den afkølede tærtebund og pynt med jordbær.
Evt.
Pensl tærtebunden med mørk chokolade inden du kommer fyld i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar