lørdag den 3. december 2011

Et glas lækre Chokolade Biscotti

Denne weekends julebagning blev til  disse her underskønne chokolade biscotti med et lille strejf af rosmarin. Jeg er bange for at de ikke "overlever" ret længe her i huset.  Opskriften er fra den nye store julebagebog fra Amo. Næste gang jeg laver dem, så vil jeg reducere mængden af sukker, øge mængden af chokolade og måske udskifte mandlerne med pistacienødder. Haps..


 
 
 
 
 
 
 
 
Chokolade Biscotti
 
30 stk
 
 
250 g mel
250 g sukker
1 tsk bagepulver
1-2 tsk tørret rosmarin
2 store æg
150 hele mandler
50 g groft hakket chokolade
 
1 æg til pensling
 
Bland mel, sukker, bagepulver og rosmarin. slå æggene i og ælt dejen lidt sammen. Tilsæt hele mandler og hakket chokolade. Ælt det godt sammen. Form to lange stænger, ca 2 cm høje og 4 cm brede. Placer dem med god afstand, da de flyder noget ud. Pensl dem. Bag dem ved 180 grader i 20 min. Tag dem ud og lad dem køle af. Skær dem derefter ud i tynde snitter på skrå. Placer dem på bagepapir, med skærefladen opad. Bag dem igen ved 150 grader i 20 min.   
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Mums, de lyder godt nok lækre! Kunne være jeg skulle få kigget lidt i den amo-bog :) Lyder til at der er nogle gode ting!

  SvarSlet
 2. Uhm biscotti - absolut en af mine yndlingskager

  SvarSlet
 3. Mm, hvor ser de lækre ud! Tak for opskriften :)

  SvarSlet
 4. Rebelsig, der er rigtig meget godt i alle 3 AMO-bøger. Jeg fik ikke bagt så meget fra dem denne jul, som jeg gerne ville. Næste år så...
  Tak for Jeres kommentarer :-)

  SvarSlet
 5. dejlig opskrift! ville gøre dette én for tak for deling

  SvarSlet