søndag den 14. august 2011

Små æbletærter med fuldkornsmarcipan

I den goodiebag jeg fik ved madbloggertræffet var der en rulle fuldkornsmarcipan fra woodshade organics.  En marcipan som er lavet på 70% brune mandler.Den har jeg brugt i disse her super super nemme små æbletærter, som helt sikkert skal laves igen en anden gang. Dog vil  jeg bruge alm marcipan, for jeg synes desværre fuldkornsudgaven er alt for besk i smagen. Jeg blev faktisk lidt skuffet over den, fordi den var så besk. Øv øv.
Æbletærter med marcipan


2 plader butterdej
100 g marcipan
2 æbler i tynde skiver
Akaciehonning


Rul pladrene ganske let ud, og skær 4-6 firkanter af hver plade. Smør firkanterne med en klat marcipan, og læg tynde æble ringe ovenpå. Dryp dem med honning. Bag tærterne i 15 min ved 200 grader. Server med creme fraiche, eller som her en vanillecreme.

5 kommentarer:

 1. Wow, hvor ser de godt ud!!

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Det lille koekken14. august 2011 kl. 08.44

  Tak tak.. Hvordan var din oplevelse af denne her fuldkornsudgave ??

  Og 1000 gange tillykke med fødselsdagen, i går..

  :-)

  SvarSlet
 3. Fine små tærter. De ser gode ud. Jeg har slet ikke fået prøvet marcipanen endnu. Måske bør jeg prøve at blande den med almindelig marcipan.

  SvarSlet
 4. Jeg synes slet ikke den er så sød som den almindelig marcipan - og ja, så har den ligesom en bismag. Men jeg har blandet den med almindelig marcipan og så er det straks bedre :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 5. Det lille koekken15. august 2011 kl. 06.26

  Super god ide med at blande..
  :-)
  Og tak for din kommentar Camilla :-)

  SvarSlet