søndag den 17. juli 2011

Grillet roastbeef med hindbærvinaigrette og pinjekartofler

Skøn højsommer mad på grill. 

Hindbærviniagrette

4-6 pers.
3 spsk hvidvinseddike
4 spsk olivenolie
2 tsk honning
100 gram hindbær
Salt

Blend alle ingredienserne til viniagretten, minus salt. Tilsæt salt når du smager den til. 

Pinjekartofler

Kartofler skået i både
Løg skåeret i både
Pinjekerner

kartoflerne og løgene vendes i en blanding af olie, paprika, timian, salt og persille. Grilles i 45 min til de er møre, tilsæt først pinjekernerne de sidste 15 min af stegetiden.

Roatbeefen blev grillet i ca 30 min, til en centrumtemperatur på 54. Hviletid derefter ca 10 min, under folie.

5 kommentarer:

  1. Uhmm, det ser godt ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hindbærvinagrette er skønt! God idé til kød her om sommeren.

    SvarSlet
  3. Det lille koekken19. juli 2011 kl. 07.03

    Tak skal I begge ha..
    :-)

    SvarSlet
  4. Jeg har lige lavet din hindbærvinaigrette i dag (med en lille variation, da jeg brugte hindbæreddike i stedet for almindelig hvidvinseddike) - og den er absolut godkendt, også af manden! Så jeg siger tak for inspirationen - den bliver helt sikkert lavet igen :-)

    SvarSlet
  5. Det lille koekken30. juli 2011 kl. 04.55

    Hej Heidi,
    Ihh..Super godt du har lavet den. Og en rigtig god ide med at bruge den til bøfsalat. Rigtig god ide endda, den vil jeg huske..
    God soldag til dig..
    :-)

    SvarSlet