fredag den 8. juli 2011

Braciole alla cacciatora

Koteletter i rødvin og anis. Rødvin og anis lyder som en mærkelig kombination, men i denne sicilianske ret forenes de på smukkeste vis, til en meget aromatisk sauce, som klæder kødet rigtig godt. Opskriften er fra " Det sicilianske køkken" af Helle og Alfredo Tesio, se evt Her
Tomaterne er fyldt med en mos af kartofler og parmesan.







Braciole alla cacciatora

2. pers.

2 store tykke koteletter
3 dl rødvin
1 tsk stødt anis
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 håndfuld dild
s+p

Bland olie, rødvin, knus hvidløg og anis sammen. Læg koteletterne i et fad og hæld rødvinen over. Dæk dem til og lad dem stå køligt  2 timer, gerne mere. Mine fik 4 timer.  Drys koteletterne med salt og brun dem godt af på begge sider. Skru ned for varmen, og hæld vinen ved. Lad koteletterne stå ved middel varme i 10 min. Server koteletterne drysset med dild.

Fyldte tomater

2. pers

200 g kogte kartoffel
3-4 spsk revet parmesan
20 gram smør.
4 tomater

Mos de kogte kartofler med smør, og bland parmesan i mosen. Drys lidt salt i mosen. Udhul tomaterne, og fyld dem med kartoffelmosen. stil dem i et lille fad, så de ikke vælter. Bag dem 20 min ved 180 grader, til mosen bliver let gylden.

 
 

2 kommentarer:

  1. Mums, det lyder rigtig lækkert med rødvin og anis :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder ret spændende - jeg tror aldrig, jeg har prøvet den smagskombination før. MMm :-)

    SvarSlet