De syltede pekannødder er ikke mindre end pragtfulde. De kan spises alene, eller i div. salater. Her sammen med rucola, pærer og blåbær. Pekannødderne kan holde sig i et par uger, på køl. Det er også muligt at bruge valnødder i stedet. Jeg fortrækker dog pekannødder, da de ikke er helt så bitre.
Syltede Pekannødder
(Lav evt. kun 1/4 - det er en stor portion)
500 g pekannødder/valnødder
2 øko appelsiner
1 øko citron
1/2 l mørk sirup
1 stang vanilje
Vask citronen og appelsinerne. Skær enderne af og skær resten i små tern. Varm sirup op, og tilsæt derefter nødderne, appelsinerne og citronen. Rør godt, og tilsæt vaniljemarv. Lad blandingen koge ved svag varme i 15-20 min. Køl dem af, og brug dem i en salat, eller spis dem som de er.
Hejsa.
SvarSletSikke en fin madblog, du har her. Jeg har tilladt mig at melde mig som fast læser. Måske du kunne have lyst at kigge forbi min madblog ved lejlighed.
Mvh Anita
http://livogmad.blogspot.com/