torsdag den 3. februar 2011

Syltede pekannødder

De syltede pekannødder er ikke mindre end pragtfulde. De kan spises alene, eller i div. salater. Her sammen med rucola, pærer og blåbær. Pekannødderne kan holde sig i et par uger, på køl. Det er også muligt at bruge valnødder i stedet. Jeg fortrækker dog pekannødder, da de ikke er helt så bitre.


Syltede Pekannødder

(Lav evt. kun 1/4 - det er en stor portion)

500 g pekannødder/valnødder
2 øko appelsiner
1 øko citron
1/2 l mørk sirup
1 stang vanilje

Vask citronen og appelsinerne. Skær enderne af og skær resten i små tern. Varm sirup op, og tilsæt derefter nødderne, appelsinerne og citronen. Rør godt, og tilsæt vaniljemarv. Lad blandingen koge ved svag varme i 15-20 min. Køl dem af, og brug dem i en salat, eller spis dem som de er.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar