Server pasta og en salat til. |
Pistaciepanade
Mængden her passer til 2 kyllingefileter.
3o g pistacienødder (uden skal)
4 tsk. frisk revet parmesan
6 tsk rasp
1 fed hvidløg
salt
1 æg til panering.
Olie til at dryppe kødet med.
Blend alle ingredienser til panaden, så det bliver som rasp. Pisk ægget sammen, vend kødet i æg og dernæst i panaden. Placer kyllingen i et fad, evt beklædt med bagepapir. Dryp lidt olie over kyllingen. Steg den i ovnen ved 175 grader i ca 40 min. Efter 20 min stegetid, vendes kødet og dryppes igen med lidt olie.
Bagte tomatertomater
Antal tomater efter ønske.
Olie
salt
rosmarin
Skyl tomaterne godt. Skær dem over. Hæld olie på en tallerken, og og smør tomaterne i olien. Drys med rosmarin og salt. De bages i 60 min ved 150 grader, derefter bages de ved 175 grader i 30 min - sammen med kyllingen.
Pistacie-panering, det må da prøves. Det ser godt nok lækkert ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej B,
SvarSletjeps. Men gør det i ovnen, jeg har prøvet at stege dem med pistaciepaneringen på panden, det gik ikke.
:-)