Lørdag eftermiddag var tiden lidt knap i det lille koekken. Jeg tilbragte nemlig en del af lørdag eftermiddag, på en større kunstudstilling 15 km nord for Aalborg, hvor min bror havde sine meget specielle, dragende og ikke mindst tankevækkende malerier på udstilling. En udstilling, som desværre i nat,blev ramt af hærværk og tyveri. Noget som jo er svært at forstå, og se en mening med. Heldigvis blev min brors billeder skånet for hærværk. Billederne finder du HER
Lørdagens hurtige "tøm køleskabet tallerken" blev til fuldkornsspaghetti med en cremet svampesauce og mørbradbøf med parmesan.
Svampesauce
1 porre
250 g champignon
2 dl god hønse el. grønsagsbouillon
2,5 dl piskefløde
1-2 spsk hvidvinseddike/hvidvin
s+p
Rens porre og champignon. Skær Champignonerne i skiver og snit porren fint. Svits champignonerne på en varm pande, i lidt fedtstof. Gerne til vandet fra champignonerne er fordampet. Tag dem op på en tallerken. Svits den finsnittede porre i 3-4 min, og tilsæt champignonerne. Tilsæt bouillon og lade det koge i 8-10 min. Tilsæt Fløde og lad det koge et par min. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
Server med fuldkornsspaghetti, og stegte mørbradbøffer drysset med parmesan.
Uhmm, slet ikke dårlig for hurtig mad ;-)
SvarSletSkønne billeder han laver - og sikke noget med den hærværk! Hvad går der dog galt i folks hjerner??
Mange hilsner
Birthe
Wow hvor er det nogle lækre ting du viser her på din blog. Der er da meget jeg skal have prøvet af. Dejligt at du smed en kommentar hos mig så jeg kunne finde dig.
SvarSletKærligst pernille
Hej Birthe,
SvarSletTak skal du ha, det vil jeg sige videre.
Ved ikke hvad der går galt. Tror det var drengestreger..
:-)
Hej Pernille..
SvarSlet1000 tak skal du ha. Glæder mig til at følge din side også. Håber du får testet nogle af opskrifterne.
:-)