fredag den 25. marts 2011

Produkt test

Efterhånden har jeg fået taget hul på indholdet i goodiebag(en), vi fik ved madbloggertræffet. Det gælder blandt andet denne her Øko-Mysli fra Skærtoft Mølle, kaldet Gul Als.Det er en mysli med gulerod, tranebær, blåkornblomstkronblade og mandler, blandet med spelt, havre og byg. På pakken står der at den er velsmagende og kan "spises med øjnene" - Og ja, det kan den måske også, altså spises med øjnene. Men når den bliver spist med munden, må jeg desværre sige at den skuffer. Myslien er fuldstændig flad i smagen, og de tørrede gulerødder er ubehageligt seje at tygge på. Egentlig ville jeg foretrække ren havregryn, i stedet for denne. Jeg har det sådan, at når jeg vælger at bruge mysli, frem for alm. havregryn, ja, så forventer jeg altså lidt spræl, både i smag og i konsistens, ellers kan jeg jo lige så godt vælge mine gryn.


Luckily, var der også en anden økologisk mysli i posen. En mysli fra Allos, kaldet Amaranth chrunchy triple nut. Her er der til gengæld spræl. Den smager skønt, mængden af nødder er høj og så er den tilpas sød i smagen, uden at blive for sød, som mange mysliblandinger, efter min mening, har tendens til. Og så knaser den skønt !
Den er lavet af forskellige nødder (hassel, mandler og cashew), amaranthflager, fuldkornspeltmel, hvedeflager, sesamfrø, kokosflager, ris, bourbonvanilje, honning og agavesirup. En virkelig lækker mysli med tilpas meget spræl.

Nu vi er ved morgenmaden, vil jeg også lige nævne den her Økologiske Multijuice fra Rynkeby med æble, appelsin og gulerod. Egentlig er jeg ikke så meget for multijuice. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes bare de smager kunstigt og forkert. Men denne her er drukket med velbehag. Den er frisk, men alligevel afrundet i smagen og har ikke den der kunstige smag af " dårlig sat sammen " multijuice.
- Som det så absolut sidste i dette indlæg, må jeg også lige nævne eller måske råbe ud, at denne her pålægschokolade fra Løgismose bare er den bedste af sin slags. Tykke skiver af ordentlig god chokolade. Den er mørk, men ikke mere mørk, end at de fleste børn vil elske den. Det eneste minus er, at der er meget få skiver i pakken. (Og pakken på billedet er desværre tom..)

  

10 kommentarer:

 1. Æv med den müsli fra Skærtoft, jeg har ikke fået smagt på min endnu! Hvis du boede tættere på hinanden, måtte du få min pålægschokolade ;-) Jeg elsker mørk chokolade, men lige præcis i pålægschokolade, bryder jeg mig ikke om - mærkeligt!

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Vi kan vist samme smagsløg :-)
  jeg er også ret vild med både Allos myslien og Løgismose påløgschokoladen- og den er tilbud i Netto. Nu glæder jeg mig til at prøve juicen. God weekend

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke fået den omtalte müsli fra Skærtoft Mølle, men i stedet en grød, som jeg håber er bedre. Den fra Allos er jeg fuldstændig vild med :)

  Birthe - hvis du får min adresse, sender du så din pålægschokolade? :P

  SvarSlet
 4. Bortset fra at jeg fik den blå müsli fra Skærtoft, så er jeg ret enig med dig - min er for det første en lille smule bitter, og desuden er den meget blød - jeg foretrækker altså at en müsli knaser lidt, så derfor er Allos også et hit her.
  Jeg laver dog allerhelst min egen så jeg 100% kan styre hvad der er i :-)

  SvarSlet
 5. Hejsa :)

  Det er sjovt at læse jeres anmeldelser. Miss Muffin var også vild med pålægschokoladen og müslien fra Allos.

  Det må være spændende at have skabene fyldt med alt muligt nyt, som man ikke lige har prøvet før.

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 6. Hej B,
  Æv.. jeg ikke bor tæt på dig..
  Kunne leve af den pålægschokolade i flere dage, uden problemer.
  Håber du nyder denne dejlige solskinsdag i ..

  :-)

  SvarSlet
 7. Hej S,
  Jeg så godt den "farlige " chokolade var i Nettoreklamen. Men jeg må hellere lade være, den forsvinder bare med det samme..
  Glæd dig til Juicen, det er super god..
  God dag..
  :-)

  SvarSlet
 8. Hej Bitten,

  Jeg håber de også den grød er bedre end deres mysli..
  God dag i Aalborg ( Mneer du også er fra AAlborg.. )

  :-)

  SvarSlet
 9. Hej H,
  Nå, men så er jeg ikke den eneste der ikke lige var vild med Skærtoft mølle mysli. Og rigtigt, den er meget blød. Det er vel det jeg fangede, som "sejt".. Jeg har bagt boller af myslien, og de blev ganske ok. Smart at lave sin egen, det får jeg bare ikke rigtig gjort
  God dag
  :-)

  SvarSlet
 10. Hej A,
  Der er det også. Ofte, kan man jo nemt havne i det " det man plejer" produketer..
  God dag til dig også..
  :-)

  SvarSlet