Den første opskrift fra "Power Food" er en meget smagfuld, og grov kålsalat, med spidskommen og chili. Jeg har lavet den med hvidkål, men den kan også laves med spidskål eller savojkål.
Hvidkålssalat med æble, rødder og spidskommen
300 g hvidkål/spidskål/savojkål
1 lille rødløg
3 røde æbler
4 store gulerødder
1 spsk spidskommen
2 spsk olivenolie
1/2 frisk chili
2 spsk balsamico
salt/peber
1/2 økologisk citron, saft og skål
purløg
Snit kål og rødløg fint. Skær rødderne i skiver med en kartoffelskræller.
Pisk olie, balsamico, spidskommen, chili samt citronskal og saft sammen til en dressing. Smag til med s+p.
Vend grønsagerne sammen med dressingen. Lad den trække 10 min. Skær æblerne fint. Anret salaten på et fad,sammen med æblerne og drys med purløg.
Kokketip: Server den med Laks til hovedret eller brug den som fyld i et pitabrød.
Uhmm, det ser godt nok indbydende og lækkert ud :-)
SvarSletMange hilsner og god weekend
Birthe
Tak skal du ha´ !
SvarSletOg en god søndag til dig
:-)
Den ser rigtig god ud, den salat. Og kogebogen er vidst en, som jeg skal have skrevet ind på min (lange) liste over kogebøger, som jeg skal have lånt på biblioteket og se nærmere på.
SvarSletHej Anne,
SvarSletJa, den kan du roligt skrive på din (lange) liste. jeg vil blogge om en del opskrifter fra den.
:-)
Boegeskov