Efterhånden har jeg lært ikke at spise for meget, men her til aften eller nærmere siden i eftermiddags er det altså bare gået galt for mig. Det er selvfølgelig ikke min egen skyld, nej, det er koldskålstærten her, der er den skyldige. Den har kaldt på mig, mange mange mange gange i løbet af dagen. Svaret har jeg, så nu er fadet tomt. Helt tomt. Heldigvis er det ikke verdens fedeste dessert, så det går nok endda. Tærten bliver virkelig lækker og cremet - og så er den jo bare super super nem at lave, specielt hvis man snyder og bruger færdig tærtedej. Spis den lun eller kold med frugt til.
Koldskålstærte
4-6 pers.
1 færdiglavet tærtedej
4 dl koldskål
2 æg
3 spsk sukker
3 spsk mel
Tilbehør
Frugt
Bekæld en tærteform med dejen, og prik den med en gaffel. Forbag den i 5 min ved 200 grader.
Bland æg, koldskål, sukker og mel. Hæld det i den forbagte tærtedej, og bag tærten ved 180 grader i 30 min.
Det lyder da bare vildt lækkert ... og farligt ;-)
SvarSletHov, sagde du nærmest sund? Så bliver jeg jo nødt til at afprøve den :-P
SvarSletDen lyder ret tillokkende!
Den er hermed udskrevet og lagt øverst i to-do-bunken :)
SvarSletEj, hvor er det en skøn ide! Det skal klart afprøves :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Koldskålstærte med bagt koldskål - det lyder vildt og spændende. Da den også ser rigtig nem ud, må det vist være noget der skal prøves ved lejlighed.
SvarSletHej Sofie,
SvarSletMeget lækkert bestemt..
:-)
Hej P,
SvarSlethehe.. Jo, lad os bare sige den er ret sund, ik. Når bare tingene er sunde, er alt jo godt
:-)
Håber du laver den..
Måske kan man komme lakridspulver i,. det tror jeg kunne være ret godt..
:-)
Det lyder godt Rebelsig.. Håber du når at få den lavet denne sommer, så :-)
SvarSletHej Birthe,
SvarSletFaldt også for ideen med det samme. Opskriften fandt jeg i et æld gammelt blad, da jeg var i sommerhus i påsken..
:-)
Hej Anne,
SvarSletTak tak. Super nemt, og igen er det ikke verdens fedeste desssert.
:-)