søndag den 13. marts 2011

Lørdag den 12 marts, del 1

Nu sidder jeg så her i min sofa og er træt, men ret glad inden i. Glad er jeg, efter en helt igennem fantastisk og overvældende lørdag, i selskab med 25 madbloggere. Det var virkelig en hel særlig oplevelse, at møde madbloggere, som jeg pludselig kunne dele min passion for dette blogland med, og for mad selvfølgelig. Det var dejligt at få sat ansigt på nogle af de bloggere, som jeg følger, og samtidig møde nye skønne mennesker, hvis blogs jeg ikke kender. At få talt om både negative og positive sider af blogland, at udveksle erfaringer og tanker om, hvorfor vi blogger, og hvor forskelligt vi gør det. Og så var det også helt rart, ikke at være den eneste, der altid sidder klar med et kamera, så snart en tallerken er inde for rækkevidde.Lørdagens arrangement var desuden fyldt med nogle yderst lækre madoplevelser, samt tre stor goodie bags. Begge dele vil jeg skrive mere om en af dagene. Men først vil jeg sige tak til newyorkerbyheart (Birthe) og latascha (Anne), som har knoklet hårdt og brugt mange timer for at få dette arrangement på benene. Det er meget meget prisværdigt!!!4 kommentarer:

 1. Hvor var det dejligt at møde dig, en jeg ville nu gerne ha' snakket noget mere med dig - det må blive en anden gang!! Tak fordi du gad at tage den lange tur og støtte op om vores arrangement :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hejsa :)

  Hvor er det dejligt at høre, at du har haft et dejligt madblogger-træf. Jeg kunne godt forestille mig, at det var spændende at få sat ansigt på alle bloggerne :)

  De bedste hilsner fra
  Anita
  Liv og Mad

  SvarSlet
 3. Hej B,
  Helt lige over..
  :-)

  SvarSlet
 4. Hej Miss A,
  Har lige skrevet et langt indlæg om selve madoplevelserne på træffet, håber du også vil læse det. Tak for din kommentar
  :-)

  SvarSlet