torsdag den 10. marts 2011

Banan-æblekage

En lidt anderledes banankage, hvor bananerne placeres i bunden af kagen. Den er bagt med makroner og æbler, og den er lavet uden brug af fedtstof - OG den er bare go´ !






Banan-æblekage

4-5 pers.

2 æbler
2 bananer
2 store håndfuld makroner ( ca 12 stk)
1 æg
1 dl sukker
2 dl mel
2 spsk mælk
1 tsk bagepulver

Skær bananerne i tynde skiver og læg dem i et lille smurt fad. Riv æblerne groft, uden skræl og læg dem ovenpå bananerne. Knus makronerne groft, og drys dem over æblerne. Pisk æg og sukker godt op med en elpisker i 2-3 min. Bland mel og bagepulver i en skål, og vend det i æggemassen. Tilsæt lidt mælk, og rør dejen godt sammen. Fordel dejen, så jævnt, det er muligt, over makronerne. Bag kagen ved 170 grader i 20-25 min. Server med flødeskum. 

6 kommentarer:

  1. Lyder som en virkelig lækker kage, den må ind på den uendelige liste :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hejsa :)

    Uhm, den ser da super lækker ud.

    Er det en klat flødeskum, du har til?

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet
  3. Den ser altså også ret god ud - nuiij :-P

    SvarSlet
  4. Hej B,
    ja listen vokser og vokser. Men det er jo selvfølgelig også kun godt !
    :-)

    SvarSlet
  5. Hej Miss A,
    Tak skal du ha..
    Ja, det er flødeskum du ser på billedet.
    :-)

    SvarSlet