De fint snittede jordskokker |
Dej
2,5 dl lunken vand
300 - 350 g Durum hvedemel
20 g gær
salt
Rør gæren ud i lunken vand, tilsæt lidt salt (en lille teske). Rør melet i lidt efter lidt, og ælt det godt sammen. Lad dejen hæve i 30 min.
Fyld
200 g meget fint snittede jordskokker (i skiver)
Olivenolie
1 kugle mozzarella
4 store skiver Serranoskinke
Timian
Hvidløgssalt
Revet parmesanost
Rul dejen ud, så tyndt som muligt. Pensl dejen med olivenolie. Spred de fintsnittede jordskokker ud på dejen, i et fint men tæt lag. Skær mozzarellekuglen i små stykker og drys dem fint ud over skokkerne. Fordel skinken øverst. Drys med hvidløgssalt og timian. Bag den i 15 min ved 180 grader. Drys derefter lidt parmesan over, og bag den færdig i 5-10 min.
Sikke en dejlig nem opskrift på en hjemmelavet pizza, den her vil jeg helt sikkert prøve at lave i weekenden.
SvarSletDe bedste hilsner fra
Anita
http://livogmad.blogspot.com/
Uhmmm, det lyder lige som en pizza efter mit hjerte :-) Lækker kombination der, med jordskokker og skinke....
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Miss A,
SvarSletNem er den. Der er ikke noget der lige skal koges først, som en tomatsauce..
:-)
Hej Birthe..
SvarSletMeget anderledes med jordskokkerne, og rigtig rigtig god blev dem, og uden på nogen måde at være fed, som en pizza nemt kan blive.
:-)
Hvor er det bare en god ide. Elsker jordskokker. Den skal helt sikkert prøves..:-)
SvarSletHej V,
SvarSletTak skal du have..
En anderledes og lækker pizza i hvert fald.
:-)