Et par stykker knasende daim forvildede sig, en dag, op i indkøbskurven. Nu har de så forvandlet sig, til de herligste bløde Daim cookies. Mums, de er gode, og nemme at lave. Måske et glas mælk til ?
Daim cookies
48 stk
300 g hvedemel
200 g smør
100 g brunt farin
3 spsk vand
60 g sukker
1 æg
150 g hakket daim
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk natron
Rør smør, sukker, brun farin og æg godt sammen. Rør dernæst vand og hakket daim i. Bland hvedemel, vaniliesukker og natron i en anden skål, og sigt det i smørblandingen, og rør det godt sammen. Del dejen i to dele, og tril den til en lang pølse, på et bord, drysset med mel. Skær hver pølse i 24 skiver og læg dem på en bageplade, med bagepapir. Tryk dem lidt flade. De skal være 5 cm i diameter.
Bages i 6-7 min ved 200 grader (varmluft og forvarmet)
Åh, jeg ELSKER Daim cookies!!!! Jeg havde en periode hvor jeg bagte dem TIT :-D
SvarSletMange hilsner
Birthe
Uhh, de ser lækre ud..
SvarSletDem skal jeg helt sikkert prøve at lave, når Netto næste gang har tilbud på Daim til 2 kr pr. stk.
De bedste hilsner fra
Anita
http://livogmad.blogspot.com/
Hej Birthe,
SvarSletDet kan jeg godt forstå. det gør jeg også NU
:-)
Hej Miss A
SvarSletJa, så er det bare om at slå til, og købe daim i vildskab..
:-)