Marinade til 1 kylling
6 spsk hyldeblomstsaft
1-2 spsk rosmarin
2 fed knust hvidløg
Olie
Skær kyllingen ud i 4 stykker. Smør/pensl den med olie. Bland marinaden og hæld den over kødet. Steg kyllingen i ovn (200 grader i ca 1 time) eller grill den til den er godt gylden.
Majspure-crostini
1 ciabatabrød i skiver
2 dl majs
15 mandler
Lime-saft ca 1-2 spsk.
Salt
2 spsk olie
evt ½-1 fed hvidløg.
Blend majs, olie og mandler plus evt. hvidløg. Derefter smag til med lidt limesaft og salt. Lad det trække et par timer. Smør det på ristet skiver af ciabattabrød.
Vandmelonsalat
Tern af vandmelon som trækker 1 time i et par spsk. hyldeblomstsaft.
Tern af agurk
Feta
Hovedsalat.
Mmm, vandmelon og feta går bare så godt sammen! :)
SvarSlet/Smagssag
Jeg har også haft savlet lidt over den opskrift inde på politiken. God ide at lade vandmelonen trække i hyldeblomstsaft, det vil jeg prøve :-)
SvarSletMvh Anna
Hej Det lille Køkken - du har lige fået en blogaward af mig! :-D Se mere her: http://www.homemadeheaven.net/2011/08/blogaward-mig.html
SvarSletHej Smagssag..
SvarSletDet gør de helt sikkert. Det samme gælder for jordbær og feta. Mums..
Hej Anna..
SvarSletSå engang en opskrift hvor vandmelonen skulle trække i hyldeblomst - Men så kunne jeg selvfølgelig ikke huske hvor jeg havde set den. opskriften altså. Det er altid problemet når man læser så mange opskrifter, som jeg gør - så prøvede derfor bare at lade dem trække uden at tilsætte andet end hyldeblomstsaft. Og det blev ganske vellykket, de får lige et strejf at saft-samgen.. :-)
Hey Hotti..
SvarSletMange mange mange tak for din award :-),
den er jeg godt nok glad for. Desværre er jeg ikke lige til disse awards, som jeg skriver i mit indlæg.. Dejligt du følger bloggen..
:-)