Her med papadums, stegt hvidkål og courgette, samt creme fraiche. |
Blomkålsfrikadeller
1 blomkål
1 fintsnittet forårsløg
½ tsk revet muskat
2 tsk salt
peber
100 g rasp
2 æg
Rasp til at vende dem i.
Kog blomkålen i 8-10 min. Tag dem op af vandet og lad dem dryppe af. Hak blomkålen groft, kom blomkålen en skål og bland dem med de øvrige ingredienser. Form med hænderne små bøffer, og vend dem forsigtigt i rasp, og steg dem i smør og oile, på begge sider til de er sprøde.
Lyder virkelig spændende! :) Må jeg prøve en dag.
SvarSlet/smagssag
Tak tak.. De blev altså også super gode. Måske du kunne være godt i et pita brød også, tænker jeg..
SvarSlet:-)
det lyder lækkert, men som en stor portion. tror du man kan fryse dem ligesom almindelige frikadeller?
SvarSlet