onsdag den 27. april 2011

Rabarbertrifili

Disse små daaarliiings, kunne jeg uden problemer leve af  i dagevis. De blev lavet til gæsterne i påsken, af rabarbar fra haven. En skøn forårsdessert, som kun bliver bedre af at trække et par timer på køl. 




Rabarbertrifli

6-7 pers.

1 pose makroner
500 g rabarber, skåret i 2 cm stykker
300 g jordbær
100 sukker
4 past. æggeblommer
5 dl fløde
3 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker

Hæld rabarber og jordbær i en gryde, sammen med 100 gram sukker. Lad det koge langsomt op. og lad det koge ved svag varme 5 min. Tag gryden af varmen og blend det. Lad det afkøle.
Pisk fløden til en let skum. Pisk æggeblommer og 3 spsk sukker, til det bliver luftigt og hvidt. Vend flødeskum i æggeblandingen sammen med lidt vaniljesukker. Stil cremen på køl, til den skal bruges.
Knus makronerne.

Tag 6-7 portionsglas. Læg bærene i bunden, derefter makroner og crem. Gentag til der er to lag af hver slags. Server den med det samme, eller lad den trække en time eller to.

8 kommentarer:

  1. Uhmmm, hvornår skal jeg komme?? ;-)

    KH
    B

    SvarSlet
  2. Hej A. :)

    Hold da op, hvor ser det bare lækkert ud!

    Det er så fint og forårsagtig, jeg er helt solgt :)

    De bedste hilsner fra
    Anita
    PS. Giveaway på min blog - Klik her

    SvarSlet
  3. Ej hvor ser det godt ud :) Tror jeg vil lave det til Cas i weekenden

    SvarSlet
  4. Hej B,
    Du er altid velkommen
    :-)))

    SvarSlet
  5. Hej Miss A,
    Tak skal du ha..
    Lækkert med din hjemmelavede mascarpone, den kan jeg ikke helt glemme..
    :-))

    SvarSlet
  6. Hej F ( eller B, er det jo nu nok ! )
    Tak skal du ha :-)
    Ja, lav den lige til Cas, så bliver hun helt sikkert glad...
    :-)

    SvarSlet
  7. Mange tak, Foodfanatic..
    :-)

    SvarSlet