Disse små daaarliiings, kunne jeg uden problemer leve af i dagevis. De blev lavet til gæsterne i påsken, af rabarbar fra haven. En skøn forårsdessert, som kun bliver bedre af at trække et par timer på køl.
Rabarbertrifli
6-7 pers.
1 pose makroner
500 g rabarber, skåret i 2 cm stykker
300 g jordbær
100 sukker
4 past. æggeblommer
5 dl fløde
3 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker
Hæld rabarber og jordbær i en gryde, sammen med 100 gram sukker. Lad det koge langsomt op. og lad det koge ved svag varme 5 min. Tag gryden af varmen og blend det. Lad det afkøle.
Pisk fløden til en let skum. Pisk æggeblommer og 3 spsk sukker, til det bliver luftigt og hvidt. Vend flødeskum i æggeblandingen sammen med lidt vaniljesukker. Stil cremen på køl, til den skal bruges.
Knus makronerne.
Tag 6-7 portionsglas. Læg bærene i bunden, derefter makroner og crem. Gentag til der er to lag af hver slags. Server den med det samme, eller lad den trække en time eller to.
Uhmmm, hvornår skal jeg komme?? ;-)
SvarSletKH
B
Hej A. :)
SvarSletHold da op, hvor ser det bare lækkert ud!
Det er så fint og forårsagtig, jeg er helt solgt :)
De bedste hilsner fra
Anita
PS. Giveaway på min blog - Klik her
Ej hvor ser det godt ud :) Tror jeg vil lave det til Cas i weekenden
SvarSletMMm det lyder lækkert.
SvarSletHej B,
SvarSletDu er altid velkommen
:-)))
Hej Miss A,
SvarSletTak skal du ha..
Lækkert med din hjemmelavede mascarpone, den kan jeg ikke helt glemme..
:-))
Hej F ( eller B, er det jo nu nok ! )
SvarSletTak skal du ha :-)
Ja, lav den lige til Cas, så bliver hun helt sikkert glad...
:-)
Mange tak, Foodfanatic..
SvarSlet:-)