søndag den 20. februar 2011

En snack og en wrap !

Et par pakker tortillawraps blev åbnet i weekenden, og af dem fik jeg lavet en hurtig sund wrap med kylling, æble, peberfrugt og salat - som er vendt i en vidunderlig karry/citron-dressing. Dressingen blev bare super god, og den kan sagtens bruges som alm. salatdressing.  Af de tortiliias jeg havde tilbage, lavede jeg sprøde tortillachips, som blev drysset med paprika og salt. Søndagens lille hyggelige eftermiddags-snack.    









Sund Wrap 

4 tortillawraps
250 g stegt kylling, skået i små strimler.
1 æble
1 mini romainesalat
1 rød peberfrugt

Dressing
1 spsk. olivenolie
1 spsk syrnet fløde 9%
 Saft af 1/2 citron

Tænd ovnen på 180 grader. Snit kyllingen og steg dem. Rens og snit æblet, peberfrugt og salat fint. Bland ingredienserne til dressingen sammen  og vend dressingen i salaten. Varm wrappene i et par min. Fordel kyllingen og salaten på de varme wraps og rul dem sammen.. Og stop dem i hovedet !

Tortillachips

2-3 stk tortilla
3 dl olie
salt og paprika

Skær tortillapandekagerne ud i små trekanter. Varm olien op i en pande, og tilsæt lidt salt. Læg 6-10 stykker tortillia i olien, når de bliver brune i kanten skal de vendes. Skru ned for olien, så den ikke brænder på. Læg chipsene på et stykke køkkenrulle og lad dem dryppe af. Drys dem med salt og paprika.

4 kommentarer:

  1. Hejsa :)

    De ser godt nok lækre ud..

    Mvh Anita
    http://livogmad.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Lækkert!! God ide med at lave tortillachips selv :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Hej B,
    Tak skal du også ha.
    Det er meget sjovt at lave chips selv, bare ikke for store mængder, det har jeg ikke tålmodighed til.
    :-)

    SvarSlet