Jeg er blevet forelsket igen - Og det er jeg på bloggen Olgasmad, hvor der iøvrigt er mange mange dejlige sager. Jeg er blevet skudt i disse udsøgte Marsmallows med rice krispies. De bliver præcis som Olga skriver, luftige og karamelagtige. De bliver dog også en smule klistrede, men det gør intet, når de er sååå delicious. Jeg har efterfølgende fundet opskriften i "Nigella Ekspres" af Nigella Lawson.
Marshmallows med Rici Krispies
Ca. 16 stk.
En pose marshmallows ( ca. 40 stk. )
12 dl rice krispies
50 g smør
Smelt smørret langsomt. Derefter tilsættes marshmallows i gryden, og smeltes langsomt, til massen er glat. Det tager lidt tid. Rør i det hele tiden. Når massen er glat tilsættes rice krispies, rør godt rundt og hæld straks massen over i en lille bradepande, smurt med olie eller brug bagepapir i bunden. Tryk massen flad med våde fingre, eller en våd dejskraber. Stil dem i køleskabet i 30 min. Skær dem ud i firkanter og pynt dem evt med smeltet chokolade. Jeg brugte 45 g Toms 57% til denne portion.
Hvor ser de flotte ud - desværre er jeg ikke så meget til marshmallows ;-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Mmmm, det ser lækkert og syndigt ud ;-)
SvarSletMvh Anna
Tak Anna og Birthe..
SvarSletLidt syndigt skal der til i weekenden
:-)
Boegeskov