Til 6-8 pers.
Dej.
175 g mel.
1 nip salt.
25 g kakaopulver
2 spsk. flormelis
2 æg.
Dejen æltes sammen til den er helt glat. Og hviler i ca 30 min.
Fyld
175 g hvid chokolade
350 g flødeost
1 æg.
Chokoladen smeltes over vandbad. Afkøles, og røres sammen med flødeosten og derefter ægget.
Rul pastaen tyndt ud ( først trin 7 i maskinen derefter trin 4 el 3 ). Udstik raviolierne med et lille glas. Placer lidt fyld i midten, og luk den ene halvdel over den anden, så den danner en halvmåne. Tryk raviolien sammen med en gaffel i kanten. Gerne lidt hårdt, så den ikke åbner sig, når den skal koges.
Hviler i 1 time. Derefter koges de i vand i ca 5 min. Server med revet chokolade og stænk af fløde !
De skal da helt klart prøves, de lyder SÅ lækre! :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej,
SvarSletDe er helt sikkert meget specielle.. Lidt en oplevelse at smage dem, synes jeg.
Min søn på 6 år, blev lidt skuffet da han smagte dem " Det er jo PASTA, sagde han " - han troede vist det var ren chokolade.. hehe..
Hilsen
Anja