søndag den 17. oktober 2010

Det var en lørdag aften..

I går fik jeg et par timer af min lørdag aften, til at gå med at lave denne temmelige specielle dessert. Det kom sig egentlig af, at jeg har lånt en pastamaskine, hvilket denne dessert kræver (med mindre man er et meget tålmodigt menneske, der kan rulle en dej ultratyndt med en kagerulle) Derfor måtte jeg simpelthen prøve denne dessert..

Chokolade-ravioli med fyld af hvid chokolade.



Til 6-8 pers.

Dej.

175 g mel.
1 nip salt.
25 g kakaopulver
2 spsk. flormelis
2 æg.

Dejen æltes sammen til den er helt glat. Og hviler i ca 30 min.

Fyld

175 g  hvid chokolade
350 g flødeost
1 æg.

Chokoladen smeltes over vandbad. Afkøles, og røres sammen med flødeosten og derefter ægget.

Rul pastaen tyndt ud ( først trin 7 i maskinen derefter trin 4 el 3 ). Udstik raviolierne med et lille glas. Placer lidt fyld i midten, og luk den ene halvdel over den anden, så den danner en halvmåne. Tryk raviolien sammen med en gaffel i kanten. Gerne lidt hårdt, så den ikke åbner sig, når den skal koges.

Hviler i 1 time. Derefter koges de i vand i ca 5 min. Server med revet chokolade og stænk af fløde ! 

2 kommentarer:

  1. De skal da helt klart prøves, de lyder SÅ lækre! :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hej,
    De er helt sikkert meget specielle.. Lidt en oplevelse at smage dem, synes jeg.
    Min søn på 6 år, blev lidt skuffet da han smagte dem " Det er jo PASTA, sagde han " - han troede vist det var ren chokolade.. hehe..
    Hilsen
    Anja

    SvarSlet