lørdag den 20. august 2011

Nigellas isdessert med peanutbutter og chokolade

Pift din is op med saucen her, men.først en kraftig advarsel. Hvis du laver denne her, kan du godt regne med at blive 100 procent afhængig. Nigellas helt enkle isdessert er simpelthen fænomenal spise.
Det fungere fint med at lave den i forvejen, så den bare skal varmes op et minut eller to.





Nigellas isdessert fra "Nigella Ekspres"


100 g flødechokolade, grovhakket
100 g peanutbutter uden klumper
3 spsk lys sirup
2 dl piskefløde
Groft hakkede saltede peanuts
Is


Smelt chokolade, peanutbutter og sirup sammen med fløde i en kasserolle ved svag varme. Rør godt. Efter 2 min er den klar. Hæld over isen som anrettes evt. i dessertskåle og drys med hakkede peanuts. Spis..

2 kommentarer:

  1. Mmm, den skal jeg da vist afprøve, næste gang vi skal have is...

    SvarSlet
  2. Det lille koekken29. august 2011 kl. 06.45

    Jeg vil lave denne her is-dessert igen og igen.. for den er helt himmelsk.. og super nem..
    :-)

    SvarSlet