mandag den 29. august 2011

En pandekagePizza med rugmel

Denne sommer har jeg lavet rigtig rigtig mange madpandekager (måske fordi det har regnet så meget!), med alt muligt forskelligt fyld og det var sådan set også meningen vi skulle have det igen forleden aften - Imens jeg rørte dejen sammen, kom jeg dog til at tænke på en opskrift jeg engang har set på en pandekagepizza. Der blev derfor researchet lidt på nettet efter lidt inspiration. Jeg nærlæste bl.a  Anne Naturglads blog indlæg HER, og kombineret med det jeg havde i køleskabet, kom opskriften på min pandekagepizza til at se sådan ud...........

Pandekagepizzaen her bliver lidt omelet-agtig i smag og konsistens.Pandekagepizza med rugmel

2 stk.

Bund

3 æg
2 dl hvedemel
3 dl rugmel
salt
4 dl mælk

Fyld

150 g bacon
3 dl majs
2 tomater skåret i tynde skiver
1 sort løg ( Finthakket)
2 spsk oregano
1 spsk basilikum
1 pose revet ost 250 gram
salt


Beklæd to fade ca 30 gange 30cm med bagepapir og tænd ovnen på 200 grader. Pisk dejen til pandekagen godt sammen. Og hæld halvdelen af dejen i hvert fad. Forbag "pandekagen" i ca 10-15 min, til den bliver lidt fast og let gylden.
Hak løget fint og skær bacon i fint ud. Svits løg og bacon godt på en varm pande. Tilsæt krydderier og vend det i panden sammen med majs. Skær tomaterne i tynde skiver. Hæld majsblandingen på den forbagte pandekagepizzabund, fordel tomatskiverne og osten øverst. Bag den igen ved 200 grader i ca. 20 min.

1 kommentar:

  1. Dejligt at du kunne bruge opskriften. Du har ret i, at den bliver lidt omeletagtig. Så måske er det i virkeligheden en pandekagepizzaomelet :-)

    SvarSlet