mandag den 2. maj 2011

To enkle pastaretter (2)

Farfalle al  limone

Denne her pastaret, ser bestemt ikke ud af meget, I know. Meeenn lad dig ikke snyde, den smager himmelsk godt, cremet og frisk. Den er lavet på reduceret hvidvin, fløde og citron. Opskriften er igen fra Trine Hanemann " 365 hverdagsretter" til højre for dig.
Ps I opskriften er der brugt hvid peber, det undlod jeg, da jeg ikke er for vild med hvid peber. 






Farfalle al limone ( I bogen er der brugt tagliatelle )

500 g pasta ( jeg brugte kun 300 g, da jeg synes det passede bedre med mængden af sauce)
1½dl hvidvin
2 dl fløde
Skal af 2 øko citroner
s+p (evt hvid peber)
Friskrevet parmesan

Kog hvidvin ind med citronskal til det halve, tilsæt fløde og kog det ind til en cremet sauce, det tager 5-8 min.
Kog imens din pasta. Smag saucen til med s+p. Server straks med friskrevet parmesan og citronskal.

5 kommentarer:

  1. Hejsa :)

    Uhh, det lyder virkelig som en fræk lille sag - syndig og smagfuld :)

    De bedste hilsner fra
    Anita
    PS. Der er giveaway på mig blog - Klik her

    SvarSlet
  2. Århhh, den ser god ud!! Jeg er jo virkelig en "sucker" for pastaretter :-)

    Kh
    Birthe

    SvarSlet
  3. hej Miss A,
    Ja, den er ikke fattig på kcal. men pyt.. så må man jo tænke på mængden..
    :-)

    SvarSlet
  4. Hej Birthe..
    Me too.. kan se Piskeriset vil blogge om Italiensk mad denne Maj, det bliver spændende at følge..
    :-)

    SvarSlet
  5. Faldt lige over din citron-pasta. Lyder som en let ret der er værd at prøve.

    SvarSlet