Farfalle al limone
Denne her pastaret, ser bestemt ikke ud af meget, I know. Meeenn lad dig ikke snyde, den smager himmelsk godt, cremet og frisk. Den er lavet på reduceret hvidvin, fløde og citron. Opskriften er igen fra Trine Hanemann " 365 hverdagsretter" til højre for dig.
Ps I opskriften er der brugt hvid peber, det undlod jeg, da jeg ikke er for vild med hvid peber.
Farfalle al limone ( I bogen er der brugt tagliatelle )
500 g pasta ( jeg brugte kun 300 g, da jeg synes det passede bedre med mængden af sauce)
1½dl hvidvin
2 dl fløde
Skal af 2 øko citroner
s+p (evt hvid peber)
Friskrevet parmesan
Kog hvidvin ind med citronskal til det halve, tilsæt fløde og kog det ind til en cremet sauce, det tager 5-8 min.
Kog imens din pasta. Smag saucen til med s+p. Server straks med friskrevet parmesan og citronskal.
Hejsa :)
SvarSletUhh, det lyder virkelig som en fræk lille sag - syndig og smagfuld :)
De bedste hilsner fra
Anita
PS. Der er giveaway på mig blog - Klik her
Århhh, den ser god ud!! Jeg er jo virkelig en "sucker" for pastaretter :-)
SvarSletKh
Birthe
hej Miss A,
SvarSletJa, den er ikke fattig på kcal. men pyt.. så må man jo tænke på mængden..
:-)
Hej Birthe..
SvarSletMe too.. kan se Piskeriset vil blogge om Italiensk mad denne Maj, det bliver spændende at følge..
:-)
Faldt lige over din citron-pasta. Lyder som en let ret der er værd at prøve.
SvarSlet