En rigtig hyggeret, med
Gratineret kylling med svampe og låg af kartoffelpuré
2 kyllingebrystfileter
3-4 skiver skinke
250 svampe
2 dl piskefløde
100 g revet ost
s+p
Kartoffelpuré
10 kartofler
mælk
s+p
Steg kyllingefileterne på en pande. Når de er stegte, skær dem i skiver og drys med s+p. Rens svampe og skær dem i tynde skiver. Steg dem på panden, tilsæt fløde og lad det simre til fløden begynder at tykne. Hæld de stuvede svampe i et fad, læg kyllingen over, sammen med skinken.
Kartoffelpuré
Skræl og kog kartoflerne møre. Mos dem godt med en kartoffelmoser eller igennem en sigte. Spæd til med kogende mælk, indtil konsistensen er som en grød. Smag til med ´s+p. Dæk fadet med puré, og drys med ost. Gratiner i ovnen, indtil osten får en flot fave. Server straks
UHmmmmm, det skal da helt sikkert på bordet her i det lille hjem. Det ser helt vildt godt ud :-)
SvarSletKH
Birthe
Kære Det-lille-koekken,
SvarSletJeg beklager, at jeg skriver det her som en kommentar: Jeg har forsøgt at kontakte dig, men har ikke kunnet finde kontaktoplysninger her på bloggen. Du er blevet nomineret til FDB's konkurrence, Danmarks bedste madblogger. Den kan du læse mere om her: www.viskalspise.dk/madblogger
Jeg ville gerne kontakte dig for at høre, om du vil være med i konkurrencen. Du kan læse det brev, jeg gerne ville have sendt dig her: http://www.fdb.dk/Medieliste/Download/Dokumenter/nominering.pdf
Du må endelig slette kommentaren, hvis du har lyst.
Mvh
Henrik Harder, FDB
PS. Den lyder som en brandgod gratin
Hej B..
SvarSletTak skal du ha..
:-)
Hej Henrik..
SvarSletTak for din kommentar, jeg vil gerne være med.
Min mail er boegeskov24@hotmail.com
Hilsen
Boegeskov :-)
Den gratin falder lige i min smag. Den skal prøves ved lejlighed. Og til lykke med at du er kommet med i FDBs konkurrence.
SvarSletmvh
Anne
Hej Anne..
SvarSletTak tak.. Tror nu ikke jeg vinder.. hehe..
:-)