Hvid chokolade TJEK (Er i skabet, efter lørdagens kage som jeg blogger om i morgen)
Mandler TJEK (Er i skabet, da der var økologiske mandler i goodiebag(en). Mandlerne er fra Helios)
Lakridspulver TJEK (Er i skabet, fordi lakridspulver i mit køkken, efterhånden er kategorisret som en basis-lagervarer)
Opskriften på herligheden, af en snack, er fra en meget indbydende blog Mettes mad mm. Mandlerne kunne måske nok ha´ været lidt mere æstetisk smukke, men nu er jeg ikke altid udstyret med så meget tålmodighed, så jeg indrømmer gerne at mandlerne ikke blev dyppet i chokoladen en efter en, men nærmere 10 efter 10 (eller måske lidt mere).
Lav dem lige, ik ?
Mandler med hvid chokolade og lakrids
100 g mandler med skal
100 g hvid chokolade
lakridspulver ( mængde efter smag)
Forvarm ovnen til 180 grader, og varm mandlerne i ca 8-9 min.
Smelt chokoladen, og dyp mandlerne heri. Lad mandlerne køle godt af i køleskabet. Drys dem med lakrids, igennem en sigte.. Og spis !
Uhmmm, kan du lige sende en ned til mig? :-D
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej A.
SvarSletHvor lyder det bare lækkert :)
Det må jeg helt sikkert prøve at lave en dag.
De bedste hilsner fra
Anita
Åh ja mums. Lavede selv forskellige udgaver til jul. Mandler, chokolade og lakrids - bliver man (jeg) aldrig træt af.
SvarSletHej B,
SvarSletGid jeg kunne, min dreng har spist dem alle. Sender næste gang..
:-)
Hej Miss A,
SvarSletEn super lækker snack, som varmt kan anbefales.
:-)
Hej C,
SvarSletNej det gør man nok ikke. Ja, de passer sig godt som lidt lækkert jule-hygge-snack..
:-)