søndag den 30. januar 2011

Bogudsalg

I går var jeg til bogudsalg, og kom naturligvis også lige til at købe et par kogebøger. Den første jeg købte var "Gyldendals Bagebog". Den har jeg nævnt flere gange her på siden, da jeg har bagt flere kager efter den. Den kan jeg varmt anbefale. En god allround bagebog.


Købt i bog&ide til en flad 50,-

Den anden kogebog jeg købte var " Den dovne Kok" af Gitte Rasmussen og Inge skovdal. Og det er virkelig en kogebog for den dovne kok, eller jeg vil hellere sige, for den der gerne vil lave god mad, hurtigt. Der er mange lækre opskrifterne i den, så man behøver ikke at gå på kompromis, selv om det skal gå stærkt i hverdagen. Opskrifterne spænder over alt, fra tapas til supper, salater, fisk, fugl samt brød og kager. Den vil jeg helt sikkert komme til at bruge.


Købt i bog&ide for en flad tyver plus en flad tier


Den sidste kogebog jeg købte, er svensk, og handler om kartofler. Jeg købte den, fordi jeg til alle mine kurser, hele tiden har brug for inspiration til, hvordan kartoflen kan bruges på alle tænkelige måder. I kogebogen er der er opskrifter på, hvordan kartoflen kan anvendes alene og sammen med andre råvarer.
"Kartoffel kogebogen" af Anders Walberg.

Købt i bog&papir for to flade tyver4 kommentarer:

 1. Skønne køb!
  Og man kan ALDRIG få for mange kogebøger ;)

  SvarSlet
 2. Den dovne kok har jeg også :-) Desværre har jeg ikke haft kræfter til at komme på bogudsalg i dag, men håber at der er nogen tilbage, når kræfterne vender retur....

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Hej Hanne,
  Nej, man kan aldrig få for mange kogebøger. Jeg prøver dog at være, bare lidt selektiv når jeg ser på nye kogebøger, ellers kan man jo blive begravet i dem. Ofte koster de jo heller ikke en formue.
  :-)

  SvarSlet
 4. Hej Birthe..
  Shopping kan altså også være ret udmattende. Jeg er heller ikke god til at shoppe i flere timer, som andre piger kan. Et par timer, så orker jeg ikke det mere.. hehe..
  :-)

  SvarSlet