100 gram farin
1 dl hvidvinseddike
1 finthakket løg
2 spsk dijon sennep
1 fed hakket hvidløg
2 spsk akaciehonning
Kom alle ingredienser i en gryde, og giv det er opkog. Lad det derefter simre ved lav varme i 25-30 min, indtil det bliver lidt tykkere. Lad det køle af.
Saucen kan bruges til både at marinere kalkunen i, og som sauce til kødet og kartofler. Det er en kraftig sauce, så brug den i dryp.
Rød coleslaw
2 pers.
250 gram fint snittet rødkål
2-3 revne gulerødder
3 spsk drænet yoghurt 10 %
2 spsk mayonnaise
1 tsk hvidvinseddike
lidt sukker
salt
Bland Yoghurt, mayonnaise, hvidvinseddike og sukker. Smag dressingen til, den må gerne være syrlig. Bland grønsagerne i dressingen, vend godt. Lad den trække i køleskab. Gerne 1 time.
Krydderkartoflerne er små kartofler, jeg har vendt i en blanding af olie, paprika, estragon og oregano. Bagt i ovn ved 180 grader i 40 min.
Uhm, det ser godt ud :-) BBQ sauce er en sikker vinder....
SvarSletMnage hilsner
birthe
Tror jeg til sommer vil afprøve div. BBQ saucer.. der er jo mange forskellige måder at lave den på.
SvarSlet:-)
Boegeskov