Til 2 personer.
1 porrer eller et stort løg.
250 g champignon
100 g røget laks
1 ½ spsk olie
4 tsk tomatpuré
1 spsk hvidvins eddike
1 dl fløde
1,5 dl vand
evt.
2 dl suppehorn
Citronsaft
1. Rens porrer/løg og champignon. Skær begge dele i skiver. Skær laks i tynde strimler.
2. Opvarm olie i en gryde. Steg grønsagerne i ca 5 min. Tilsæt tomatpuré, vand og eddike. Kog i 5-8 min.
3. Kog spaghetti/suppehorn.
4. Tilsæt fløde, laks og kogt suppehorn.( Eller server sovsen til fuldkornspaghetti). Smag til med citron, salt og peber.
Uhmm, hvor lyder det lækkert :-) Jeg er vild med laks og er hele tiden på udkig efter nye måder at lave det på, så tak for denne....
SvarSletMange hilsner
Birthe
Retten kan varmt anbefales. Glemte at skrive, jeg også brugte en stor håndfuld persille i retten.
SvarSlet;-)
Boegeskov
Ummenum, guffeliguf, hvor ser det GODT ud! Får totalt meget lyst til pasta :-) Hmmm, tænke tænke, kan det mon lade sig gøre i dag? Det er egentlig meningen at vi bare skal ha' ostebord... Hvis ikke det bliver i dag, må jeg helt sikkert prøve det en anden dag.
SvarSletGod weekend!
KH. Eva
Hehe.. Det kender jeg godt. Om man lige kan presse noget ekstra ind, eller om man kan spise det planlagte dagen efter istedet.. hehe..
SvarSletGod weekend til dig også.
Boegeskov