Lidt let, grønt og nemt på en lørdag i december, er passende, efter en dejlig uge med juleafslutninger på mine madhold og bytur med gode veninder.
Laks svøbt i bacon med bagte grønsager, honningbagte rødløg og rucolapesto
Rucolapesto
30 g mandler
En stor håndfuld rucola
4 spsk persille
1/2 dl olie
2 spsk frisk citronsaft
1 lille tsk hvidløgsalt
evt. salt
Blend alle ingredienserne til en tyk pesto. Smag den grundigt til med citron og hvidløgsalt. Lad den trække i køleskab i 30 min.
Bagte grønsager ( til 2 pers. )
Her brugte jeg 125 g champignon, 1 grøn peber og 10 store økologiske cherrytomater. Vendt i olie, og bagt i ovn ca 30. min ved 200 grader
Honningbagte rødløg (til 2 pers )
2 rødløg skåret i både. Vendt i 1 spsk olie og 1 spsk flydende honning. Bagt i ovn i 30 min ved 200 grader.
Laks svøbt i bacon (til 2 pers. )
2 laksefileter
4 skiver bacon
Sno 2 skiver bacon om et stykke laks, og læg dem i et fad. Bag dem i ovn ved 200 grader i 20-25 min.
Bliver helt sulten selvom vi lige har spist aftensmad..:-) Det skal prøves. tak
SvarSletUhmm :-) Skal helt sikkert prøve de honningbagte rødløg, lyder så lækkert.....
SvarSletMange hilsner
Birthe
Til newyorkerbyheart
SvarSletDe honningbagte rødløg smager skønt, og det kan jo næsten ikke være mere nemt at lave.
Hilsen
Boegeskov
Hej Vibeke,
SvarSletSå lidt.
Sådan kan det gå når man læser madblogs, at man hurtig bliver sulten igen..
:-)
Boegeskov