lørdag den 13. oktober 2012
Amerikanske pandekager med æble og cane sirup
Amerikanske pandekager med æble og cane sirup
1 dl kærnemælk
1 dl mælk
1 æg
1 knsp. salt
korn af ½ stang vanilje
1 spsk. sukker
3 spsk. smeltet smør
2 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
lidt olie til stegning
½ æble i meget små tern
Crane sirup
Pisk kærnemælk, æg, salt, vanilje, sukker og smør sammen.
Bland mel og bagepulver og pisk det i æggeblandingen. Steg små pandekager i olie på en varm, pande. Når de har sat sig en smule på den ene side, kan du komme et par æbletern i hver. Steg dem næsten gennemstegt og vend pandekagerne og steg dem færdige på den anden side.
Servér straks pandekagerne med flere æbletern og evt. sirup.
Etiketter:
Brunch
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
uhm det skal vi prøve i efterårsferien.
SvarSletRigtig hygge mad... Her midt i ferien
SvarSlet