Fyldte friturestegte squashblomster
8 squashblomster
150 g frisk mozzarella
8 tandstikker
Olie
Dej
1 æggeblomme
100 g hvedemel
1½ dl danskvand
4 isterninger
salt
Fyld forsigtigt blomsterne med en tern af osten og luk dem med en tandstik
Rør æggeblommen ud i en skål. Tilsæt danskvand lidt ad gangen under piskning. Sigt melet i, og pisk det hele forsigtigt sammen. Pisk ikke så meget, da der gerne må være klumper i.
Varm olien op i en gryde, til det syder om en tandstik. Kom isterningerne i dejen, og dyp squashblomsterne forsigtigt i dejen, og kom dem derefter i olien. Steg dem til de er gyldne. Lad dem dryppe af og server dem med det samme,
Uh... Jge fik det engang i vietan tror jeg nok... Jeg forstod ikke hvad det var som de forklrede mig, men jeg så dem lave det, og smager dejligt!
SvarSlet